illasipipimerah

illasipipimerah:

Mungkin aku telah melepaskan lelaki yang baik utk ku..hmm mungkin..
Sejujurnya ada sedikit penyesalan yg ak rasa tetapi entah sebahagian drpd hati menyatakan dia bukan utk ku..aku berusaha utk mebuat dia menjauhi ku..namun skrg apabila dia sudah bersama dgn org lain hati aku terasa sakit..

Hari test jpj

Hmm datang awal .. Cam biasa tmpat paling lama utk menunggu.. Tunggu dpat num giliran 41 and jumpa kawan nama azad and dia sangat baik n start annoying bila dia tanya macam2 soalan. Okayy buat cam biasa. N another most annoying question “ada bf tak” huhh apa motif tanya benda tu. Myb nk tau yg wa ni single or dah berpunya.. Bebb ko kawan ikhlas ke tak ahh?!hm okayy tadi dia mmang tak malu langsung ajak lepak ngan dia n takpelah sya terima ajakan itu n one whole day i was with him like a sweet couple. Hurghh. N dia cuba tackle dgn bg ayat2 manis kat wa. Huhh..n mintak num aku. Heyy num aku ni bkan sebarangan org yg ada ehh.. Aku tak bagi. N one more thing aku tak keluar ngan lelaki fr your info okayy.. Baik aku keluar ngan am dr keluar ngan stranger like you.. Huhh dgn am pun aku jual mahal hmm takkan lah dgn ko yg aku baru knal brp jam lepas aku bokeh bagi smua info pasal aku kat ko.. Hm myb dia mmang ikhlas nak berkawan. Nvm. Keep positive aida. Tapi nak sangat bgtau pasalbenda ni kat am tapi … Hm simpan jelahh.. Okayy that all ..haa btw tadi lulus test moto yeayy.. Tapi hmm:( kereta gagall..huarghh nak nagiss asal lahh aku amik remah je pasal line tu„ arhh bukit dah okayy dahh.. Hurmm bye lahh . Rindu am senanya.hehe xD 21:50 4/3/2014